D-Artesanías

Direcció: Manuel Martínez Torán
Colaboradors: Rafa Armero, Rosario Martínez y María Amo.

La sèrie de pòdcasts D-Artesanías de la Càtedra d’Artesania de la Universitat Politècnica de València (UPV) conté converses amb professionals dels sectors artesans, persones referents i vinculades a aquests, amb les quals compartim experiències entorn de la innovació, la gestió empresarial i de projectes, la tecnologia, la internacionalització i la projecció de la seua labor, com també sobre altres factors clau per al món artesà.

També en xarxes socials

1.2

Tecnologia d’aliments en el gelat artesà

D-Artesanías | 02/07/2024

Tecnologia d’aliments en el gelat artesà

En aquest episodi explorem com la ciència i la tecnologia d’aliments estan transformant l’art dels gelats artesans. Conversem amb Enrique Coloma, director de l’obrador Coloma Llorens, i Purificación García, catedràtica de Tecnologia d’Aliments a la UPV, sobre la col·laboració entre artesanes i artesans i personal científic. No et perdes aquesta fascinant fusió de tradició i tecnologia.

Episodis anteriors

1.2

Tecnologia d’aliments en el gelat artesà

D-Artesanías | 02/07/2024

1.1

Artesania i asociacionisme

D-Artesanías | 27/05/2024